فراخوان اطلاعات

You are here

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) در حال تدوین برنامه جامع کشور در حوزه ۴G (تکامل) و ۵G است. در همین راستا، این مرکز با هدف شناسایی ذی‌نفعان (صنایع، شرکتها، تولیدکنندگان و ارائه‌دهندگان سرویس و محصولات، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های توانمند) و نیز ارزیابی سطح توانمندی‌های آنها در بخش‌های مختلف فنی و خدمات مهندسی شامل طراحی، ساخت و تولید، فرهنگی-اجتماعی، اقتصادی، اقدام به فراخوان اطلاعات (RFI) نموده است. به همین منظور، سوالات ذیل در جهت کسب این اطلاعات، تدوین گردیده است.

جهت دریافت فراخوان کلیک نمایید.

درباره ما

پژوهشمان نسل پیشروی ارتباطات، جهت‌گیری و حمایت هدفمند، شناخت فرصتهای اقتصادی و اجتماعی در پیش رو، هماهنگی فعالیتهای داخل کشور، گسترش همکاری‌های بین المللی و اطلاع رسانی در حوزه ۵G را در برنامه کار خود قرار داده است. ​ این پژوهشمان در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و در پی تصویب طرح ۵G و توسعه ۴G‌ توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد شده است.

عضویت در خبر نامه ۵g جهت دریافت آخرین اخبار و وقایع در زمینه ۵G

ارتباط با ما

• نشانی:    تهران، خیابان کارگرشمالی، روبروی سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری ارتباطات
  • تلفن تماس: ۸۴۹۷۷۰۱۳